Táplálkozási Tanácsadás

50 perc az egészségedért

Részvételi díjak

Táplálkozási tanácsadás:

Az első alkalom 30 000 Ft.
Minden további alkalom 20 000 Ft

Egészség-coaching folyamat:

Az első, tájékozódó konzultáció ingyenes.

A további alkalmak ára 20 000 Ft.
A 10 alkalmas folyamatra szerződve kedvezményt biztosítok.

Az időpont díjmentes módosítására vagy lemondására legkésőbb az azt megelőző 24 órával korábban van lehetőség.

Egy hosszú távon követhető étrendi keretet dolgozok ki neked, amit napról napra a saját döntésed szerint tölthetsz meg valódi, tápláló ételekkel. Nem kell éhezned, és kalóriatartalmat sem kell számlálgatnod. Bonyolult tápanyagösszetétel-elemzésre sincs szükség, a tested mégis mindent megkap, amire szüksége van. Az étkezési tervedet egy ötven perces konzultáción beszéljük meg. A tapasztalataid értékelésére, a terv esetleges pontosítására kérésed szerint további konzultációs alkalmakon állok rendelkezésedre.

Engem keress, ha...

– szeretnél egészségesebben enni, vagy fogyni szeretnél, és ehhez hosszú távon következő étrendre van szükséged;

nem szeretnél se kalóriatartalmat, se tápanyagösszetételt számlálgatni;

– valódi, teljes értékű ételekkel szeretnéd fedezi a tested szükségleteit;

– egy kereteket adó étrendet szeretnél, amit napról napra te tölthetsz meg finom, teljes értékű ételekkel;

– szeretnéd megtapasztalni azt a szabadságot, hogy nem kell folyamatosan azon agyalnod, hogy mit, mikor, hogyan egyél vagy ne egyél.

Részletek

1. A kapcsolatfelvétel után arra kérlek majd, hogy töltsd ki a táplálkozási szokásaid és az egészségi állapotod felmérésére szolgáló kérdőívet.

2. Ez után az első konzultáción megvizsgáljuk, hogyan szolgálja a jelenlegi étrend az egészségcéljaidat, milyen tapasztalataid vannak vele, és sorra vesszük az evéssel kapcsolatos preferenciáidat.

3. A megbeszéltek alapján elkészítem az étkezési tervedet. 

4. A tervedet két hét alkalmazás után szükség szerint pontosíthatjuk, de ha az első alkalommal kidolgozott terv beválik, egészen addig követheted, amíg szolgálja az egészségcéljaidat.

Receptekkel és egészséges főzési tippekkel is el tudlak látni, de egy egészséges kereteket tartalmazó tervre számíts, amit napról napra te tölthetsz meg számodra biztonságot jelentő, finom és tápláló ételekkel.

Visszajelzések

Anikó! Ez egy csoda! Működik. Köszönöm! Bevallom nem hittem, hogy büntetlenül lehet ennyit enni, és eddig nem is mertem. Nem álltam mérlegre egy hétig. Csak ma reggel, és fél kilóval kevesebbet mutatott Úgyhogy sírtam a boldogságtól, hogy lehet jóllakottan, egészségesen is élni…

- Krisztina -

Egy életmódváltás eredményeként bekövetkezett nagyobb súlyvesztést követően volt szükségem segítségre abban, hogy miként álljon össze a testsúlymegtartó étrendem. Anikóban felkészült és alapos szakembert ismerhettem meg, aki minden kérdésemre kimerítő és számomra laikusként is érthető választ tudott adni.

Az elkészült étrendem egyszerű, átlátható és mégis változatosan variálható. Nincs szükség arra, hogy hosszasan kalóriákat és tápanyagtartalmakat kelljen számolgatnom. Figyelembe veszi az életmódomat és azt, hogy nem vagyok túl jártas a konyhaművészetben. Amióta az Anikó által összeállított étrendet követem, valóban tartom a testsúlyomat, és sosem kell éhesnek lennem, vagy túl sok időt és energiát az ételemre fordítanom.

Úgy érzem, személyre szabott szolgáltatást kaptam, ami minőségi változást hozott az életembe.

- Andrea -

Szia, Anikó! Tanácsodra elmentem testösszetétel vizsgálatra.  Megintcsak köszönöm az iránymutatásodat, csodálatos a kaja, amit javasoltál, nagyon jól vagyok. A testzsír százalék es az izomtömeg versenysportolói szint, azt mondta a lány. Csodat tett a rendszeres edzés es a tiszta étkezés a testemmel.

- Timi -

Nagyon sokat köszönhetek Anikónak, a táplálkozásommal, és ezzel összefüggésben a testi-lelki jólétemmel kapcsolatban. Hosszú évek óta yoyo diétázó voltam, kényszeres evésekkel, kényszeres magatartási formákkal társítva (pl. túlzott testedzés) . Teljesen elvesztem a különböző diéták, étrendek, étrendkiegeszítők kavalkádjában. Ismereteim voltak az egészséges étkezéssel kapcsolatban, de nem tudtam ezeket eredményesen alkalmazni. Amikor inzulinrezisztenciaval kapcsolatban tanácsadásra mentem, ismét csak megfoghatatlan tanácsokat kaptam, és minden nagyon bonyolultnak tűnt a számomra.
Anikó étkezési tanácsadása azonban túlmutat ezeken. Itt nem elvont fogalmakról, irányelvekről van szó, hanem egy személyre szabott, könnyen és jól alkalmazható étkezési tervről, amit az egyén magának állít össze, a saját ízlésének megfelelően! Egyszerre ad stabilitást és szabadságot. Amióta megvan az étkezési tervem, biztos vagyok benne, hogy annyit és olyat eszek, amire a testemnek szüksége van. 
Mindenkinek ajánlom a személyre szabott étrend használatát, akár évekig szeretné használni, akár csak egy-egy teljes értékű étkezést szeretne a héten.
Anikó az étrendem kidolgozása után is készségesen válaszol a felmerülő kérdéseimre, problémáira, tehát „nem engedte el a kezemet”. 
Hálás vagyok!
- Kata, Hatvan -