egészség-coaching

10 alkalom a fogyásért és a tartós életmódváltásért

Részvételi díjak

Táplálkozási tanácsadás:

Az első alkalom 30 000 Ft.
Minden további alkalom 20 000 Ft

Egészség-coaching folyamat:

Az első, tájékozódó konzultáció ingyenes.

A további alkalmak ára 20 000 Ft.
A 10 alkalmas folyamatra szerződve kedvezményt biztosítok.

Az időpont díjmentes módosítására vagy lemondására legkésőbb az azt megelőző 24 órával korábban van lehetőség.

Egészség-coach-ként egy ingyenes első konzultáción áttekintjük az egészségi állapotodat és válaszolok az egészség-coaching-gal kapcsolatos kérdéseidre. Ha bizalmat szavazol nekem, egy tíz alkalomból álló, alkalmanként ötven perces folyamaton kísérlek végig. Abban segítelek, hogy meglásd, min kellene változtatnod ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, hogy azonosítsd az változáshoz szükséges lépéseket, a célod eléréséhez szükséges eszközöket, és támogatlak abban, hogy cselekvésre váltsd a terved.

Engem keress, ha...

–túlsúlyos vagy, és esetleg egészségügyi panaszaid is vannak;

– többet kellene mozognod;

– rosszul alszol;

– a munkád mellett nem jut időd a családodra és a barátaidra;

– stresszes az életed;

– ha elveszettnek érzed magad a jó tanácsok, az információk és a marketingszlogenek özönében;

– ha a kezelőorvosod vagy a dietetikusod útmutatását kellene követned, de saját erődre támaszkodva nem boldogulsz;

– ha már megtetted az első lépéseket, de megtorpantál és úgy érzed, jól jönne a szakszerű segítség ahhoz, hogy elérd a célod.

Részletek

1. Ha az első, ingyenes tájékozódó megbeszélés után úgy döntesz, hogy belevágsz egy egészség-coaching folyamatba, küldök neked egy kérdőívet, amely az egészségi állapotod részletesen feltérképezését célozza.

2. Ennek kitöltése után a táplálkozáshoz, a mozgáshoz, az életviteled egyéb tényezőihez és a mentalitáshoz/spiritualitáshoz való viszonyod áttekintésével heti rendszerességgel dolgozunk az egészségcélod elérésén.

3. Egy egészség-coaching folyamat tíz alkalomból áll, tehát három hónapot vesz igénybe. Célunk ugyanis nem a gyors csodamegoldások átmeneti alkalmazása, hiszen valószínűleg azért kerestél meg, mert rájöttél, ezek nem működtek.

4. Egészség-coach-ként egy hosszú távon fenntartható változás folyamatában kísérlek, amelynek sikeréhez az is hozzátartozik, hogy a saját magaddal kapcsolatos felismeréseidet és a változáshoz szükséges lépéseket a mindennapjaidban is alkalmazni tudod.

Ennek a folyamatnak Te állsz a középpontjában. Az együtt végzett munka a Te életedről, a Te egészségedről szól – arról, hogy a lehető legtöbbet meg tudd tenni önmagadért.

 

Visszajelzések

Anikó azzal segített, hogy a bennem motoszkáló gondolatok kifejthettem valakinek, hangosan gondolkozhattam. Nagyon sok mélyen elrejtett információ is napvilágot látott, amire, ha talán nem kérdez rá, meg sem fogalmazódik bennem. Bátran kijelenthetem: tényleg érzem a belső fejlődést. Rámutatott, hogy mindenre van megoldás, csak tenni kell érte. Nagyon sok tanácsot adott, de nekem kellett a saját hibáimra rájönnöm, terelgetett a megfelelő úton. Segítségével megtaláltam a dietetikust, akivel a betegségemnek megfelelő diéta „mérföldköveit” papírra vetettük. Megbeszéltük a legmegfelelőbb mozgásformákat és a mozgás beépítését a napirendembe, és nem utolsó sorban a vitaminok, étrendkiegészítők fontosságát és megfelelő adagolását.

- Bea -

Kátai Anikóhoz első ízben jó pár évvel ezelőtt, szakmai berkekben volt szerencsém. Már akkor is nagyra tartottam mély szakmai tudása és egyben kedves, segítőkész attitűdje miatt. Most egészen más relációban kerültünk kapcsolatba. Mint health coach-csal beszélgettem vele többször. Sejtettem, hogy az, amibe Ő belefog, azt jól fogja csinálni. Igazam lett, mert Anikó nem csupán hasznos életviteli tanácsadást végzett, hanem egy mélyebb önismeret irányába is utat mutatott. Ez a fajta orientálás mindenkinek jól jönne valószínűleg, nekem pedig – két kisgyermekkel való hosszabb otthonlét után a munka világába visszatérő anyukaként – kivételesen hatékony volt.

- Eszter -

Egészség Coaching

Szerző: | jún 21, 2023